Referenties zeggen meer

leo-wieling

Leo Wieling

legamaster

Country Manager Nederland, Legamaster International B.V.

Mijn ervaring met Eugenie Mion is zeer positief.
Als personal trainer/coach heeft ze mij en mijn team 100% zeker tot betere (sales)prestaties geleidt.Er zijn 1001 coaches, er is maar 1 Tri-fact Coaching.
Haar persoonlijke aanpak, aandacht en professionaliteit zijn bijzonder te noemen.Je een enorme spiegel voor houden, je buiten de kaders te laten denken maar je vooral nóg enthousiaster laten worden voor je eigen doelen zijn zaken die Eugenie als geen ander beheerst.Dit alles op een zeer prettige, inspirerende en humorvolle wijze.
Ik kan dan ook niet anders dan Eugenie / Tri-fact van harte aan te bevelen!
Denis Hoogeveen

Denis Hoogeveen

Vereniging van Keurslagers

Marketing Manager

Ze zeggen wel eens dat je jezelf regelmatig een spiegel voor moet houden.
De vraag is dan vaak hoe dan? Dit is iets waar Eugenie mij geweldig mee
geholpen heeft. Vooral het leren te kijken naar de zaken die er wel zijn in
plaats van te focussen op wat er niet is heeft mij persoonlijk enorm geholpen.
Eugenie is naast een uitstekende coach/trainer ook een fijn persoon om mee
samen te werken.
jim-1

Jim Koot

Directeur / eigenaar, van Son & Koot

van-son-koot-logo

Van Son & Koot werkt al jaren samen met Eugenie Mion. Zij is een gedreven, resultaatgerichte en warme gesprekspartner. Op ieder niveau kunnen wij haar inzetten om onze medewerkers (en ook mijzelf) te coachen. Ze denkt met je mee, ze is niet bang om de waarheid te vertellen en als ondernemend coach denkt ze zowel in het belang van het bedrijf als in het belang van mijn medewerkers. Kortom, fijn om haar in ons netwerk te hebben.

R.A. van der Wal

Functioneel beheerder MSD-AX & Basware, Evides

640px-evides_nv__logo

Eugenie heeft mij enorm geholpen door mij een spiegel voor te houden waardoor ik niet alleen zakelijk maar ook privé op een andere manier tegen dingen aan ben gaan kijken en zeker op een andere manier ben gaan handelen. Met name de transitie van primair reageren naar “eerst denken dan doen” alsook leren los te laten”heeft mij veel gebracht waarvoor ik haar dankbaar ben. Ik pluk hier dagelijks de vruchten van. Ik kan Eugenie dan ook van harte aanbevelen als coach.

sonja-epping

Sonja Epping

HR – Adviseur (Rabobank)
Ik heb Eugenie leren kennen als een warme persoonlijkheid met gevoel voor mensen en verhoudingen in organisaties. Ontwikkeling, verandering, persoonlijke groei, het in beweging krijgen van mensen, stimuleren en motiveren, dat kan Eugenie als de beste.
Eugenie doet dit met een enorm enthousiasme, gedrevenheid en passie.
Zij kan uitstekend verbinding maken met anderen. Ze weet feilloos de vinger op de zere plek te leggen, maar laat je zelf de oplossing vinden. Zeer kundig in haar coachtrajecten en trainingen. Ze werkt ook met prettige en originele werkvormen. Altijd op een plezierige manier die passend is bij de persoon met wie zij werkt.
Ik kan Eugenie Mion – Tri-fact van harte aanbevelen !
patricia-karman-1

Patricia Karman

cantorclin

Manager Sales & Marketing, Cantorclin

Onder haar vakkundige leiding met veel professionaliteit en een lach heeft Eugenie gezorgd voor eenheid binnen ons team.

Haar warmte en betrokkenheid zorgden voor een open sfeer waarin een ieder zich gekend voelde. Een heel fijn traject!

corfoto

Cor Willemse

Interimmanager/bedrijvencoach (o.a. Rabobank Nederland)
Ik werk alle vele jaren samen met Eugenie. Als interim-manager bij een bank heb ik al vele malen gebruik gemaakt van haar diensten. Ook persoonlijk heeft zij mij geholpen waardoor ik ooit het besluit durfde te nemen voor het zelfstandig ondernemerschap. Eugenie heeft de natuurlijk gave om meteen een klik te hebben met medewerkers. In combinatie met haar zakelijke inslag leidt dit ertoe dat ze mensen echt een stap of meerdere stappen laat zetten. Voor coaching is zij voor mij de preferred supplier.
alexandra-lourens-7790-1

Alexandra Lourens

Teamlead Beleidspool HR (Rabobank Nederland)

In de coachtrajecten is Eugenie zeer krachtig in het brengen van een persoonlijke balans bij de betreffende medewerker. De leervragen waren divers van aard. Ze weet hier goed op in te spelen en medewerkers verder te brengen in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarbij richt ze zich op het wegnemen van blokkades.

Ze is daarbij resultaatgericht en brengt een warme persoonlijkheid met zich mee, waardoor medewerkers snel een gevoel van vertrouwen hebben en zich veilig voelen.

Als manager HRM heb ik ervaren dat onze medewerkers die deel hebben genomen aan de individuele coachtrajecten ook daadwerkelijk gegroeid zijn in persoonlijk leiderschap en ander gedrag laten zien.

henk-van-rees

Henk van Rees

lister

Locatiehoofd

Ik ken in mijn rol als locatiemanager bij Lister Eugenie Mion al langer. Zowel bij deze organisatie als bij mijn vorige werkgever (RIBW Arnhem en Veluwe Vallei) heb ik veel met haar samengewerkt. Voor mij als locatiemanager is Eugenie op velerlei fronten inzetbaar, enerzijds als trainer voor teams, anderzijds als persoonlijke coach of supervisor.

Binnen bovengenoemde organisaties ging het vooral om trainingen op het terrein van samenwerking en communicatie. Kenmerkend aan de trainingen van Eugenie Mion zijn haar vakkennis en het enthousiasme waarmee zij deze weet te presenteren. Als manager vind ik het belangrijk dat medewerkers uitkijken naar een training, en dat zij daar, naast dat zij wat leren, ook geïnspireerd raken. Bij trainingen van Eugenie Mion is dat zeker het geval.

Naast de teamtrainingen heeft Eugenie met verschillende medewerkers supervisietrajecten doorlopen. Afhankelijk van de supervisievragen van de medewerkers waren dit langere en kortere trajecten, welke zowel in tijd als frequentie kunnen variëren, afhankelijk van de vraag. Kenmerkend voor deze trajecten door Eugenie Mion is het enthousiasme waarmee medewerkers zowel over het supervisie traject spreken als over de Eugenie als supervisor. Terugkerende termen hierin zijn: enthousiasme, gedrevenheid, vakkennis en humor.

Als locatiemanager is het belangrijk om te kunnen sturen op resultaten, daarom is het de gewoonte dat ik vooraf aan een trainings- of supervisietraject met Eugenie afspraken maak over de te behalen doelen. Dit wordt altijd helder uiteengezet en middels een plan vooraf gepresenteerd. Achteraf vindt altijd een evaluatie plaats, bij sommige supervisietrajecten wordt in overleg soms besloten tot een tussenevaluatie. Bij een evaluatie gaat het niet alleen om de behaalde resultaten door het team of de supervisant, maar er wordt ook altijd gekeken naar de rol van de trainer / supervisor, waar nodig wordt feedback ingepast in het programma.

Inmiddels ken ik als manager Eugenie Mion ca. 12 jaar. In die tijd heb ik op verschillende momenten gebruik van haar gemaakt. Dit kan alleen als er sprake is van goede resultaten, een goede inhoudelijke vakkennis en een prettige persoonlijkheid waarmee goede heldere afspraken gemaakt kunnen worden. Ik zie bovenstaande eigenschappen terug in de persoon en werkwijze van Eugenie Mion.

image001

Ton Verspoor

locatiehoofd Enik Recovery College

Enik Recovery College werkt al een aantal jaren samen met Eugenie Mion. Vanaf de start van Enik Recovery College is zij betrokken bij de ontwikkeling van het team hoe  samen te werken in een innovatieve omgeving en is zij een sparringpartner voor mij en de teamleden. Haar zakelijke, maatschappelijke visie en haar aandacht voor het individu, maakt dat zij een prettige intervisor en coach is. Ik beveel haar van harte aan.

img_5202

Saskia van Rossum-Janssen

Specialist Financiële Logistiek Rabobank Maas en Waal

Op een zeer warme, respectvolle manier, maar ook door eerlijk en direct te zijn, heeft Eugenie mij het duwtje in de rug gegeven dat ik nodig had om de ‘berg’ die ik zag, over te gaan.

image001

Danielle Verheijen

“Ik heb het geluk gehad dat Eugenie op mijn pad kwam. Zij heeft mij op een doortastende en warme manier geholpen om inzicht te krijgen in soms belemmerende patronen.

Daardoor kan ik nu bepaalde zaken beter in perspectief plaatsen. Ik pluk hier nog dagelijks de vruchten van!”